free life stytle
since1974
 

Per tendals: caravana / autocaravana >> Panells Caravanstore

Els panells estan desenvolupats per acoblar-se a aquest tendal, que generalment es munta en una caravana. L'altura òptima per la qual estan dissenyats és de 2,45cm, existint un marge raonable en ambdues adreces ja que els ancoratges són ajustables en altura.

Estan confeccionats en Polyester PVA Rip-Stop, totalment transpirable, molt lleuger i resistent. La combinació de colors és única i universal, blava i grisa que encaixen perfectament amb els tons del Caravanstore. Els panells es venen per separat, atorgant així gran flexibilitat en combinacions.

Els laterals presenten una àmpla finestra amb opció a incloure cortines. L'estructura (tub en el sostre) és d'alumini anoditzat.
El frontal està confeccionat a mesura per als diferents Caravanstore i presenta en tots els casos una porta enrotllable, amb cremallera i una /dues finestres també amb opció a cortines.

El frontal i lateral queden subjectes mitjançant cintes de cotó, a les pròpies potes del tendal. D'aquesta manera guanyem en lleugeresa i flexibilitat.
També disponible en versió adaptable a tendals F35 en totes les seves mesures, igualant totes les seves especificacions.

Opcionalment es pot instal·lar el kit d'escumes i pota d'alumini traser per aconseguir millor acoblament a la paret del vehicle.

Característiques

ALÇADA: Ajustable en alçada caravana
PROFUNDITAT: Com el tendal
COLORS: Gris clar i blau
TEIXITS: Polièster PVA Rip-Stop
ESTRUCTURA: Rafter d'alumini original FIAMMA
TALLES FRONTAL: Tendals des de 225 cm fins a 440 cm de llarg
TIPUS: Per Caravanstore FIAMMA

» Troba la talla del teu avancé

Vols trobar la talla d'avancé que necessites? Si coneixes el model i l'any de la teva caravana, pots accedir directament al teu avancé.