free life stytle
since1974
 

Per tendals: caravana / autocaravana >> Panells Caravanstore y Caravanstore XL

Els panells estan desenvolupats per acoblar-se al tendal CaravanStore i CaravanStore XL, que generalment es munta en una caravana. L'alçada òptima per la qual estan dissenyats és de 245 cm, existint un marge raonable en ambdues adreces ja que els ancoratges són ajustables en alçada.

Estan confeccionats en Polyester PVA Rip-Stop, totalment transpirable, molt lleuger i resistent. Disponible en dues combinacions de colors, gris fosc i gris clar o blau i gris clar, que encaixen perfectament amb els tons del CaravanStore. Els panells es venen per separat, atorgant així gran flexibilitat en combinacions.

Els laterals presenten una àmpla finestra amb opció a incloure cortines. L'estructura (tub en el sostre) és d'alumini anoditzat.
El frontal està confeccionat a mesura per als diferents CaravanStore i presenta en tots els casos una porta enrotllable, amb cremallera i una /dues finestres també amb opció a cortines.

El frontal i lateral queden subjectes mitjançant cintes de cotó, a les pròpies potes del tendal. D'aquesta manera guanyem en lleugeresa i flexibilitat.
També disponible en versió adaptable a tendals F35 en totes les seves mesures, igualant totes les seves especificacions.

Interior Paneles CaravanStore

Característiques

ALÇADA Ajustable en alçada caravana
PROFUNDITAT Com el tendal
COLORS Gris clar i blau o gris clar i gris fosc
TEIXITS Polièster PVA Rip-Stop
ESTRUCTURA Rafter d'alumini original FIAMMA
TALLES FRONTAL Tendals des de 225 cm fins a 550 cm de llarg
TIPUS Per Caravanstore (225 cm) i Caracanstore XL (250 cm) FIAMMA

Opcional

• Cortines

» Troba la talla del teu avancé

Vols trobar la talla d'avancé que necessites? Si coneixes el model i l'any de la teva caravana, pots accedir directament al teu avancé.